Πώληση Σοφίτα, La Romana, La Romana, Δομινικανή Δημοκρατία, Residencial Romana Calle 11 Manzana 37 No.3

Πώληση - Cod. 41175

  • Τύπος: Σοφίτα
  • Περιοχή: 135 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 7

La Romana - Δομινικανή Δημοκρατία - Σε ένα κομψό πλαίσιο νέων κατασκευών με παράδοση σε 18 μήνες, που βρίσκεται στο περίφημο τουριστικό συγκρότημα "Isla El Dorado", προσφέρουμε προς πώληση ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟ ΡΕΤΙΡΙΟ 3 ΔΩΜΑΤΙΩΝ, ΘΕΑ ΘΑΛΑΣΣΑ, αποτελούμενο από είσοδο, μεγάλο σαλόνι χώρο με κουζίνα, δύο υπνοδωμάτια, δωμάτιο-ντουλάπα, δύο μπάνια, πλυντήριο, μεγάλες βεράντες, τριπλή έκθεση. Η κουζίνα θα παραδοθεί επιπλωμένη.
Το "El Dorado Palace" απέχει μόλις 150μ. Από τη θάλασσα και αποτελείται από 18 διαμερίσματα και 2 ρετιρέ, όλα τα διαμερίσματα τριών δωματίων και τεσσάρων δωματίων με μεγάλα φωτεινά παράθυρα και κομψές λεπτομέρειες. Ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, 24ωρη υπηρεσία ασφαλείας και 2 πανοραμικοί ανελκυστήρες είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά του κτηρίου. Επιπλέον, χάρη στην τοποθεσία του μέσα στο περίφημο τουριστικό συγκρότημα "Isla El Dorado", θα είναι δυνατή η πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες του θερέτρου, όπως η πισίνα με τζακούζι, το εστιατόριο, η παιδική χαρά και το γυμναστήριο. Η μαγευτική θέα του νησιού Catalina από τις βεράντες μας συμπληρώνει το προφίλ του έργου μας.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB