Πώληση Εμπορική δραστηριότητα, Bayahibe Dominicus, La Romana, Δομινικανή Δημοκρατία, Peatonal

Πώληση - Cod. 41346

  • Τύπος: Εμπορική δραστηριότητα
  • Περιοχή: 220 m²
  • Αριθμός δωματίων: 1
  • Όροφος: 1

Το εστιατόριο βρίσκεται στο «Dominicus Americano» γνωστό για την ομορφότερη παραλία της Δομινικανής Δημοκρατίας αλλά και για την τεράστια ιταλική και ευρωπαϊκή κοινότητα που κατοικεί εκεί. Στον Δομίνικο νιώθετε στην Καραϊβική αλλά σε ευρωπαϊκό πλαίσιο, που αποτελείται από βίλες με κήπους, κατοικημένα χωριά που περιστοιχίζονται από φοίνικες και πισίνες και υπέροχα θέρετρα πέντε αστέρων, όπου μπορείτε να περάσετε μια διαφορετική μέρα. Βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από το Bayahibe, 15 λεπτά από το αεροδρόμιο Casa De Campo και La Romana και 30 λεπτά από την Punta Cana / Bavaro.

Χάρη στην παράδοση και το χαμηλό κόστος διαχείρισης, το εστιατόριο παραμένει ανοιχτό σχεδόν πάντα, ανοιχτό παρά την πανδημία και τώρα, το οποίο έχει ξαναρχίσει την κανονική ροή της εργασίας του, πωλείται πλήρες με όλο τον εξοπλισμό του και έτοιμο να λειτουργήσει αμέσως. Η Μανούλα και ο σύντροφός της αποφάσισαν να αποσυρθούν. Άξιζε !!! Η Manuela λέει ότι έχει αφιερώσει όλη της τη ζωή στην εστίαση, πρώτα στη Ρώμη στην Piazza di Spagna και στη συνέχεια στην Καραϊβική. Ο αριθμός των θέσεων κυμαίνεται από 60 έως 80 σε περίπτωση που θέλετε να εγκαταλείψετε τη ζωντανή μουσική. Βρίσκεται στο κέντρο της πεζοδρομημένης περιοχής και μόλις 2 λεπτά από τη θάλασσα, το εστιατόριο περιβάλλεται ευχάριστα από τα τυπικά καταστήματα τύπου Καραϊβικής και βρίσκεται στην κεντρική πλατεία του Δομίνικου, η οποία ανακαινίστηκε πλήρως πριν από 3 χρόνια. Ως εκ τούτου, το εστιατόριο είναι επίσης νεόκτιστο με τον ξυλόφουρνο και το μπάρμπεκιου του. Πλήρως ανοιχτό, δεδομένης της θερμοκρασίας και του υπέροχου κλίματος, έχει έκταση περίπου 220τμ με 24ωρη επιτήρηση όπως σε ολόκληρη την περιοχή του Δομίνικου. Προσφέρει την καλύτερη ρωμαϊκή πίτσα στην περιοχή και ένα μενού που αποτελείται από κλασικά ζυμαρικά, ψάρια και πιάτα με κρέας τυπικά της ιταλικής κουζίνας. Η τιμή πώλησης, η οποία ήταν περίπου 130.000 ευρώ πριν από την πανδημία, έχει προσαρμοστεί και είναι συμβατή με τη νέα οικονομική κατάσταση και είναι 94.000 ευρώ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB