Πώληση Μονοκατοικία, Sosua, Puerto Plata, Δομινικανή Δημοκρατία, La Mulata

Πώληση - Cod. 38522

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 13772 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 2

Η μοναδική θέση του σπιτιού σας επιτρέπει να απολαύσετε από τη βεράντα υπέροχη πανοραμική θέα στο περιβάλλον, όμορφα διαμορφωμένο τοπίο προς τη θάλασσα, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες στο Puerto Plata! Η όμορφη θέα δεν μπορεί να αποκλειστεί από τους γείτονες.
Αντικείμενο: Διώροφη βίλα με 429μ² σε οικόπεδο 13.772m² (μικρή πλαγιά) με 2 υπνοδωμάτια και 3 μπάνια / WC. Ο παρακείμενος ξενώνας με το δικό του μπάνιο / τουαλέτα είναι όμορφα σχεδιασμένος και επίσης βρίσκεται δίπλα στην πισίνα και την βεράντα.
Η βίλα διαθέτει ευρύχωρη, ανοιχτή διανομή σε 3 διαφορετικά επίπεδα. Κάτω επίπεδο με κουζίνα, τραπεζαρία, σαλόνι, WC και πρόσβαση στην πισίνα και την ταράτσα και στο χώρο στάθμευσης (2 θέσεις στάθμευσης). Στο μεσαίο επίπεδο βρίσκεται ο χώρος εισόδου, ένας ξενώνας με WC, η τραπεζαρία και η σκάλα. Στην επάνω περιοχή υπάρχει ένα τεράστιο γραφείο, το υπνοδωμάτιο, το μπάνιο / WC και το μπαλκόνι.
Σαλόνι, τραπεζαρία και κουζίνα. όλα με θέα στο προσκολλημένο απευθείας στο σπίτι περίπου 200 τ.μ. πισίνα και βεράντα περιοχή, η οποία προσφέρει υπέροχη θέα. Στην πισίνα περίπου 100 τ.μ., είναι ενσωματωμένο ένα τζακούζι.
Το διπλό γκαράζ και το υπόστεγο είναι ευρύχωρα και κατάλληλα για μεγαλύτερα αυτοκίνητα.
Η βίλα διαθέτει ηλιακό σύστημα (24hrs.Srom), νερό, internet και γερμανική τηλεόραση.
Γύρω από το σπίτι, τον κήπο που δημιουργήθηκε από εμάς για μια τροπική αίσθηση. Μπανάνες, καρύδες, αβοκάντο και ασβέστη μπορούν να καταναλωθούν z. Τ. Συγκομιδή όλο το χρόνο. Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους τα ανθοφόρα φυτά παρέχουν έναν τροπικό κόσμο μαγείας. Οποιοδήποτε είδος κτηνοτροφίας επιτρέπεται.
Ο ξενώνας μπορεί επίσης να ενοικιαστεί ως bed and breakfast.
Η τεράστια ιδιοκτησία μπορεί εύκολα να κατασκευαστεί με άλλες εξοχικές κατοικίες.
Σύνδεση: προς Sosua: περίπου 3 KM / στην παραλία: περίπου 4 KM / στο διεθνές σχολείο περίπου 1 KM / στο αεροδρόμιο Puerto Plata περίπου 15 KM / στο νοσοκομείο περίπου 3 KM / πόλη Πουέρτο Πλάτα περίπου 30 KM

Η όμορφη ιδιοκτησία βρίσκεται ανάμεσα στις πόλεις Sosúa και Cabarete στη βόρεια ακτή. Το Sosúa βρίσκεται και στις δύο πλευρές της μακράς Playa Sosúa. Η παραλία προσφέρει θαλάσσια σπορ. Η αμμώδης παραλία είναι γεμάτη με εστιατόρια και καταστήματα με σουβενίρ. Το Sosúa αποτελείται από δύο περιοχές: το Los Charamincos στα δυτικά και το El Batey στα ανατολικά. Σε κοντινό κοραλλιογενή ύφαλο μπορείτε να κάνετε καταδύσεις υπέροχα. Οι εκδρομές για καταδύσεις οδηγούν περίπου στο ναυάγιο του βυθισμένου Zingra του 1993. Το Sosúa είναι ένα turbulent θέρετρο σε μια παραλία με γκρεμούς ανάμεσα στο Puerto Plata και το Cabarete. Το Sosúa χωρίζεται σε μια περιοχή που κατοικείται κυρίως από ντόπιους, που βρίσκεται δυτικά του κόλπου Charmicos περιοχή και στα ανατολικά, τουριστικός El Batey. Από τη δεκαετία του 1970, το πρώην ψαροχώρι έχει εξελιχθεί σε μια γραφική μικρή πόλη με στενά δρομάκια, όπου οι άνθρωποι μπορούν να περπατήσουν καλά από εστιατόριο σε εστιατόριο ή από μπαρ έως μπαρ τη νύχτα.
Το Cabarete είναι το πιο σπορ θέρετρο στη Δομινικανή Δημοκρατία, το οποίο οφείλει την τουριστική του έκρηξη πάνω από όλες τις βέλτιστες συνθήκες άνεσης και kitesurfing. Η μέση δύναμη του ανέμου στο μεγάλο παραλιακό κόλπο του πρώην ψαροχώρου είναι περίπου τέσσερις έως πέντε Beaufort. ακόμη και το καλοκαίρι και το φθινόπωρο. Αυτό το Cabarete ήταν ένα περιζήτητο άθλημα για τους λάτρεις του windsurfing από όλο τον κόσμο. Οι σκηνικές παμπ στον κεντρικό δρόμο του χωριού, κατά μήκος του δρόμου μεταξύ Sosúa και Río Juan, προσελκύουν επίσης τουρίστες από γειτονικά χωριά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB