Πώληση Μονοκατοικία, Las Terrenas, Samanà, Δομινικανή Δημοκρατία, Las Terrenas

Πώληση - Cod. 37177

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 340 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Βίλα προς Πώληση στο Las Terrenas, Δομινικανή Δημοκρατία, βίλα κορυφαίας ποιότητας με πανοραμική θέα στον ωκεανό πάνω από το Las Terrenas στη χερσόνησο του Samaná. Περιλαμβάνει 2 υπνοδωμάτια και 2 μπάνια και έχει την ευελιξία να μετατρέψει ένα οικογενειακό δωμάτιο σε 3ο υπνοδωμάτιο. Υπάρχουν δωμάτια με θέα στον ωκεανό από κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Το κύριο επίπεδο διαθέτει μια μεγάλη βεράντα που οδηγεί σε μια μεγάλη πισίνα υπερχείλισης με κρυστάλλινα νερά που μοιάζει να μοιάζει στον μακρινό ωκεανό.
Η Villa σχεδιάστηκε για να είναι αυτάρκης και ανεξάρτητη από την εξωτερική υποδομή όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι παροχές περιλαμβάνουν ένα βαθύ πηγάδι που παρέχει ποιοτικό πόσιμο νερό και μια ανεξάρτητη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος που περιλαμβάνει ηλιακούς συλλέκτες, μετατροπείς και μια εφεδρική γεννήτρια (η οποία σπάνια χρειάζεται). Κάτω από την βίλα στο κάτω δρόμο είναι ένα ξεχωριστό κτίριο που περιλαμβάνει ένα διαμέρισμα της υπηρεσίας, εργαστήριο, αίθουσα γεννήτριας και δεξαμενή καυσίμων.
Η ανύψωση της βίλας είναι περίπου 330 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και δημιουργεί δροσερό αεράκι και πολύ ευχάριστες θερμοκρασίες. Η απόσταση από την πόλη Las Terrenas είναι 6χλμ., Η οποία προσφέρει ηρεμία στην βίλα, αλλά κοντά σε διεθνή εστιατόρια και άφθονα καταστήματα όπου χρειάζεται. Ο χωματόδρομος από τον κεντρικό δρόμο προς τη βίλα είναι περίπου 400 μέτρα και διαθέτει μια πύλη εισόδου με τηλεχειρισμό.
Με έκταση 18.100 τ.μ. έχει ένα όμορφο λόφο με απαλά λοξές κορυφογραμμές. Η πανοραμική θέα στον Ατλαντικό και το γύρω τοπίο είναι μαγευτική. έχει καρύδα, μερικά οπωροφόρα δέντρα και φοίνικες (palmas reales).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB