Πώληση Βίλα, Sosua, Sosua, Δομινικανή Δημοκρατία, Calle Pedro Clisante # 73

Πώληση - Cod. 36507

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 576 m²
  • Αριθμός δωματίων: 10
  • Όροφος: 3

Η τεράστια έκταση έχει έκταση 5000 τετραγωνικών μέτρων και προσφέρει πολλές δυνατότητες επέκτασης - προσθήκη πισίνας, πρόσθετων δομών κτίσματος ή εντυπωσιακών κήπων.
 
Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες εισοδήματος με αυτό το σπίτι και την ιδιοκτησία. Με πολύ λίγη προσαρμογή, θα μπορούσε να μετατραπεί σε ένα μικρό ξενοδοχείο ή μπουτίκ κρεβάτι και πρωινό. Θα μπορούσε να είναι ένα μικρό κλινικό, σχολικό ή γραφείο.
 
Αυτό το ακίνητο εκτιμήθηκε το 2015 πολύ πάνω από την τιμή εισαγωγής. Παρόλο που είναι απλό και ευέλικτο στο σχεδιασμό, είναι γεμάτο ατελείωτες δυνατότητες. Ή απλά αφήστε το όπως είναι - ένα υπέροχο καταφύγιο και ένα φανταστικό περιβάλλον που είναι κοντά σε όλα, αλλά αρκετά μακριά από τη φασαρία και τη φασαρία για να διατηρήσει ένα πολύ φυσικό, αγροτικό περιβάλλον. Ελάτε να δείτε και να ζήσετε την πραγματική ζωή στο νησί και να απολαύσετε όλη την ομορφιά αυτής της μοναδικής ιδιοκτησίας!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB