Ενοικίαση Μονοκατοικία, Samanà, Las Terrenas, Δομινικανή Δημοκρατία, calle duate plaza taina las terrenas

Ενοικίαση - Cod. 34465

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 10000 m²
  • Αριθμός δωματίων: 100000
  • Όροφος: 4

Σχετικά με την Paradise Holiday LT
Είμαστε μια εταιρεία διαχείρισης πωλήσεων / ενοικίαση / διοίκηση και υπηρεσίες με περισσότερα από 22 χρόνια σκηνοθετώντας τον καλύτερο προορισμό ειδικά Terrenas Δομινικανή Δημοκρατία Samana η εταιρεία μας αναπτύσσεται. Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί για να καθορίσετε τις διακοπές σας, να αναπτύξετε λύσεις και να τις συνειδητοποιήσετε. Τι περιμένεις, ελάτε σε επαφή με εμάς;

Στις υπηρεσίες μας προσφέρουμε ενοικιάσεις βίλες και διαμερίσματα, τόσο γήινα όσο και Bavaro, Santo Domingo, Puerto Plata, Jarabacoa, Constan-za γενικά σε όλη τη Δομινικανή Δημοκρατία

Πωλήσεις διαμερισμάτων, βίλας, σπιτιών, βιλών, καταστημάτων, ξενοδοχείων και εκτάσεων, διοργανώνουμε εκδρομές, θαλάσσιες καταδύσεις, εκδρομές παρακολούθησης φαλαινών, babysitting, ταξί, εστιατόριο και πολλά άλλα.

 

Όραμα, Αποστολή και Αξίες

Θέα.

Το πιο αποτελεσματικό ίδρυμα που παρέχει τουριστικές υπηρεσίες και εισοδήματα από το Las Terrenas και τη Δομινικανή Δημοκρατία, δεσμεύεται για την αριστεία και την ποιότητα των υπηρεσιών.



Αποστολή.

Παρέχοντας τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και επιχειρήσεις, υποστηριζόμενες από τη στρατηγική ικανότητας και τον τόλμη μας, με την κοινωνική ευθύνη και την αφοσίωση στην αριστεία όλων των υπηρεσιών μας.



Αξίες.
Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υπηρεσιών με σεβασμό, ακεραιότητα, διαφάνεια, αριστεία, ποιότητα, καινοτομία και ομαδική εργασία σε όλους τους πελάτες μας.


Μέσω της παρακάτω φόρμας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Ονομα και επίθετο

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Τηλέφωνο

Υπόθεση

Μήνυμα

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB