Πώληση Οικόπεδο, Sosua, Puerto Plata, Δομινικανή Δημοκρατία, La Mulata 2

Πώληση - Cod. 28114

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 9280 m²
  • Αριθμός δωματίων: 0
  • Όροφος: 0

Η ζωή όπου άλλες διακοπές. Οικόπεδο στο λόφο - σε ιδανική τοποθεσία 9.280 τμ περιοχή με θέα στη θάλασσα, περίπου 3 χλμ από την πόλη, 15 χλμ αεροδρόμιο. τιμή ευκαιρίας, ιδανικό για τους επενδυτές τα χρήματα. Όμορφα σκελετό περιοχή με φοίνικες, τροπικά φυτά. Título, βασικό σχέδιο διαθέσιμο. Τιμή 89.900 - δολάρια. Χτίζουν το σπίτι των ονείρων τους, επίσης ιδανικό για αρκετά σπίτια, την κοινότητα περιοχής. Η ζωή όπως θέλουν κάτω από τον ήλιο της Καραϊβικής. Sosua / Πουέρτο Πλάτα Nortküste της Ντομίνικα θέση Republik.Es δεν είναι Bauzwang, μπορούν να επιλέξουν την Bauunternemen και την έναρξη των ημερομηνιών κατασκευής, αυτό είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα της Land.Hier μπορούμε μόνο να πούμε ΝΑΙ. Μια όμορφη τοποθεσία οικόπεδο, ήσυχη, έχει μια όμορφη θέα και είναι ιδανικό για ένα Grossprojekt.Teilkauf δυνατή τιμή ευκαιρίας ελάχιστο 3500qmSuper ισχύει μόνο για Complettkauf της αγοράς μετοχών 9.280qmBei - min. 3500qm = τμ τιμή 15 δολάρια (52,500.- δολάρια)
Ήσυχη Lage.Hanglage.Meerblick στο άνω Bereich.3 χλμ Stadtmitte.15 km'm Πουέρτο Αεροδρόμιο Plata.25 χλμ από την παραλία Purto Plata.Gute Einkaufsmöglichkeit.Klinik.wunderschöner

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB