Πώληση Βίλα, Casa de Campo, La Romana, Δομινικανή Δημοκρατία, EL POLO 24

Πώληση - Cod. 30390

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 385 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Καραϊβική, Δομινικανή Δημοκρατία, την πολυτέλεια, το Casa de Campo, el πόλο 24 ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΒΙΛΑ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΣΤΟ CASA DE CAMPO στην περιοχή ΕΛ POLO. ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ MQ. 385 ΣΕ TERR. MQ 1000, έτος COST. 2008. Περιλαμβάνονται: ΑΝΕΤΟ COMINI, 4 υπνοδωμάτια, 5 μπάνια, Housing Service, βεράντα και βεράντα, κήπο.

Σύγχρονη βίλα με θέα Polo Fields. Αυτό το εκλεπτυσμένο και σύγχρονο βίλα διαθέτει καταπληκτική θέα του σε εξωτερικούς χώρους και την εξαιρετική πισίνα. Διαθέτει τέσσερις εκπληκτική υπνοδωμάτια σε δύο επίπεδα και έχει θέα τα πεδία θεαματική πόλο. Αυτό το σπίτι προσφέρει υψηλού επιπέδου διακόσμηση με το σύγχρονο και μοντέρνο στυλ. Στον πρώτο όροφο υπάρχει ένα master κομψή σουίτα, η οποία διαθέτει ένα άνετο king size κρεβάτι, και ένα δωμάτιο, δύο με μεγάλο ιδιωτικό μπάνιο en-suite μαρμάρινο. Τα δύο δωμάτια συνδέονται μεταξύ τους με μια εξαιρετική βεράντα με ανοιχτή θέα στους τομείς πόλο. Το κομψό σαλόνι είναι ιδανικό για την ψυχαγωγία και προσφέρει ένα άνετο περιβάλλον για τους φίλους και οικογενειακές συγκεντρώσεις. Η πλήρως λειτουργική κουζίνα περιλαμβάνει συσκευές από ανοξείδωτο ατσάλι και είναι επίσης προσβάσιμο απευθείας από τις περιοχές του αποσπασμένου προσωπικού. Φτιαγμένο για απογεύματα δαπανήσουν για το άγχος του έξω από την περιοχή της πισίνας, ίσως μάρτυρες απευθείας από την πισίνα σε μια συναρπαστική πρόκληση του Polo.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB