Πώληση Βίλα, Casa de Campo, La Romana, Δομινικανή Δημοκρατία, PUNTA AGUILA 24

Πώληση - Cod. 30389

  • Τύπος: Βίλα
  • Περιοχή: 545 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: 1

Καραϊβική, Δομινικανή Δημοκρατία, το Casa de Campo, δείχνοντας αετός 24 Εξαιρετική βίλα με πισίνα στο Casa De Campo στην περιοχή Punta Aguila, τετραγωνικά μέτρα. 648 χτισμένη σε οικόπεδο περίπου 3500, κατασκευάστηκε το 1996 κοντά στη θάλασσα, σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από την παραλία Caleton.

Αποτελείται από 5 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια, μεγάλο σαλόνι, υπόστεγο και τη στέγαση των υπηρεσιών. Αυτή η βίλα βρίσκεται κοντά στη θάλασσα, έτσι ώστε πολλές φορές μπορείτε να μυρίζει το αεράκι της θάλασσας. Αυτή η σύλληψη κατοικία κερί ουσία της Καραϊβικής. Σχεδιασμένο για να λάβετε τα φρέσκα θαλασσινό αεράκι, αυτό το σπίτι έχει πολλές υπαίθριες βεράντες, μεγάλο σαλόνι, μεγάλη κουζίνα και σαλόνι περιοχές. πιο perte 5 υπνοδωμάτια βρίσκονται στο κεντρικό επίπεδο, η μεγαλύτερη κύρια σουίτα βρίσκεται στη βεράντα, να προσφέρουν στους επισκέπτες θέα στη θάλασσα της Καραϊβικής. Τα 2 επιπλέον υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο βρίσκεται ακριβώς στο παράρτημα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB